spacerspacerspacer
rekening

Vectron POS Mobile PRO III

Mobiele kassa en optimal gebruik maken van personeel-ressources 

 

 Robuuste en speciaale hardware voor de horeca en moderne kassa apps: met mobiele kassasystemen voorkomt u lange loopwegen, kunt u op betere arbeidsprocessen rekenen en de inzet van personeel reduceren.

Mobiele kassasystemen brengen u vele voordelen voor zowel binnenshuis als buitenshuis gebruik. Elke bestelling word door de Vectron kassasysteem direkt aan een printer voor de keuken- en bar gestuurt. Files aan stationaire kassa's tijdens grote drukte worden hiermee voorkomen. door de reeds uitgezonden bestellingen en tijdens de nieuwe opname van bestelling door de medewerker, worden tegelijk de wachttijden bij de gasten verkort. Wordt er ook nog een mobiele printer voor de riem ingezet, volgt ook de direkte afrekening aan tafel. Lange loopwegen voor het personeel worden door de hele bedeiningsprocess en dank de mobiele kassasystemen vervangen. Vooral in tijden van schaarste aan personeel is de bediening van meerdere gasten door een medewerker een belangrijk voordeel. Er wordt minder personeel benodigd.

 

De gasten moeten niet langer op hun bestelling wachten. Tevredene klanten en door meer verkoop meer omzet zijn de resultaten. Aanvullend is er voor gezorgd, dat alle bestellingen afgerekent worden en ook een bon uitgeprint wordt.

Robuuste mobiele kassasysteem

De Vectron POS MobielePro III is een robuuste en volledige waterdichte mobiele kassa die uitstekend geschikt is voor zoweel binnenshuis als buitenshuis gebruik.

Intuïtieve kassa app


De intuïtieve kassa app, iOS en Android versie, kan in de reeds bestaande vectron installaties worden geintegreerd. de Vectron mobiele App is zo gebruiksvriendelijk dat u binnen enkele minuten alle functies kent.

 De kassa werkt ook zonder te hoeven beschikken over een internetverbinding. Alle data worden in het system zelf opgeslagen en niet in een cloud.

 

Het hoogwaardige TFT-LCD-display met LED-achtergrondverlichting kan ook in zonlicht zeer goed afgelezen worden, biedt een contrastrijke weergave met krachtige kleuren en heeft een zeer laag energieverbruik.

 

Hoogtepunten

 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons vrijblijvend uw vraag, wij beantwoorden u zo spoedig mogelijk.

Uw naam 
Uw Email
Adres *
Postcode *
Gemeente *
Tel *
Bericht/Vraag

Terug naar vorige pagina